Ambachtelijke kwaliteit

Wij streven continu naar een ambachtelijke koek. Dit betekent dat we hoge eisen stellen aan de kwaliteit in ons bedrijf: de kwaliteit van onze koeken, onze grondstoffen, ons personeel en onze machines.

Wij selecteren de ingrediënten voor onze koek zorgvuldig en experimenteren net zo lang met verschillende grondstoffen tot we de juiste combinatie van smaak en structuur van de koek hebben.

Ons bedrijf is meegegroeid met de eisen van vandaag de dag. Maar wij bewaken dat de technologische ontwikkelingen geen afbreuk doen aan de ambachtelijke kwaliteit van onze producten. We zorgen er voor dat ons deeg voldoende rust krijgt en onze bakkers mengen de ingrediënten als vanouds met een menger in de deegkuip, zodat we kunnen bijsturen als dat nodig is. Daarnaast zorgen we er voor dat de koek op de juiste tijd wordt verpakt, zodat deze zo vers mogelijk blijft.

Om de kwaliteit in het hele bedrijf te bewaken, hanteren wij de kwaliteitsstandaard IFS: International Food Standard. Een internationaal erkende standaard waaraan ons bedrijf jaarlijks wordt getoetst. Daarmee garanderen wij dat de kwaliteit in onze bakkerij, de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en van onze producten op hoog niveau is.