Contact

Bezoek-en postadres
Koekbakkerij Nanning,
Pascalstraat 4,
7701 SE Dedemsvaart

Telefoon
(0523) 61 50 51

Fax
(0523) 61 56 27

E-mail
info@koekbakkerijnanning.nl

 

Route naar koekbakkerij Nanning

Vanaf Zwolle (A28)
Na Zwolle neemt u op de A28 de afslag Nieuwleusen, Dedemsvaart (afslag 22). Onder aan de afslag links en bij de stoplichten rechtsaf richting Nieuwleusen.

U rijdt nu op de N377. U rijdt door Nieuwleusen en vervolgens door Balkbrug (let op uw snelheid, in beide plaatsen wordt veel gecontroleerd). Bij Dedemsvaart rijdt u voorbij afslag Dedemsvaart Zuid en Dedemsvaart en neemt u de afslag van het industrieterrein ‘De Rollepaal’. Op de rotonde rijdt u rechtdoor de ‘Rollepaal’ in. Deze weg volgt u en in de bocht naar rechts ziet u het bedrijf aan uw linkerhand.

U kunt voor het bedrijf parkeren en de ingang bevindt zich rechts om de hoek.

Vanaf Groningen, Hoogeveen (A28)
Vanaf Hoogeveen neemt u de N48 richting Ommen. U neemt afslag Dedemsvaart. Onderaan de afslag gaat u linksaf richting Dedemsvaart (N377).

Bij Dedemsvaart rijdt u voorbij afslag Dedemsvaart Zuid en Dedemsvaart en neemt u de afslag van het industrieterrein ‘De Rollepaal’. Op de rotonde rijdt u rechtdoor de ‘Rollepaal’ in. Deze weg volgt u en in de bocht naar rechts ziet u het bedrijf aan uw linkerhand.


Vanaf Almelo (N36)
U rijdt de N36 richting Ommen/Hardenberg. Aan het einde van de N36 linksaf de Ommerweg op naar Ommen. Na 2 km. rechts het Zwarte Pad op. Deze rijdt u helemaal uit en gaat u over het water rechtsaf de Langewijk op. Aan het einde van de Langewijk – voor de bocht naar links) ziet u rechts het bedrijf liggen.

U kunt voor het bedrijf parkeren en de ingang bevindt zich rechts om de hoek.